2316 aug sep 2019

Try Five - UM SPORTS

Alleen eerstejaars UM & Zuyd studenten!

UM SPORTS biedt je de mogelijkheid om het sportprogramma twee weken lang vrijblijvend uit te proberen. Binnen deze twee weken kun je het sportprogramma 5 keer GRATIS uitproberen. Dit kan een groepsles zijn (Box-it, Zumba, Yoga, Spinning, etc.), een inlooptraining (Indoor Soccer, Volleybal, Unihockey, etc.), de Gym, squash of deelname aan try-outs van de Studenten Sportverenigingen.

Spelregels Try Five

Meld je online aan via het formulier

• Je kunt deze Try Five deal gebruiken van 23 augustus - 16 september 2019.
  • Met je inschrijving kan je deelnemen aan 5 activiteiten naar keuze: inloopactiviteiten, sportschoolsessies, squash en SSA-activiteiten.
  • Raadpleeg het speciale tijdschema (vanaf 19 augustus 2019) voor tijden en locaties. Let op de symbolen, #: max. aantal deelnemers en 'klokje': wees op tijd.

In het Universitair Sportcentrum

• Bezoek het Universitair Sportcentrum om je Try Five lidmaatschapskaart op te halen. Jouw vijf-keer-in-twee-weken deal begint nu!
  • Scan je kaart altijd bij de receptie wanneer je deelneemt aan een activiteit aan de USC. Je aanwezigheid wordt geregistreerd.
  • Als je deelneemt aan een activiteit op een externe locatie, neem dan contact op met de trainer/bestuurder en laat je Try Five-lidmaatschapskaart zien.
  • Neem altijd de juiste sportkleding, sportschoenen en een handdoek mee.

Wie kan deelnemen?

• Deze aanbieding is alleen voor eerstejaars studenten van de UM en andere HO-instellingen.
  • U kunt één keer deelnemen aan deze speciale aanbieding.
  • Deze aanbieding is vrijblijvend.

Volg ons voor de meest actuele nieuwtjes!

umsports

um.sports