•   1531 jun dec 09:00
    - 17:00
    Academische zitting

PAO cursussen 2021

Het bureau postacademisch onderwijs van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt hoogwaardig onderwijs voor praktijkjuristen met veel oog voor kwaliteit, actualiteit en praktijkgerichtheid. Relevantie voor de juridische beroepspraktijk staat steeds centraal.

•   2529 okt 09:30
    - 18:30
    Uitgelicht, Lezing

MORSE Launch Week

MORSE, (Maastricht Observatory on Resilient, Responsible and Sustainable Enterprise and Economy) een SBE-programma heeft van 25 - 29 oktober haar lanceringsweek. Tijdens deze week zijn er lezingen, paneldiscussies met studenten en alumni en meer.

• 25 okt 13:00
    Oraties & redes

Inauguratie Prof. dr. Mark Sanders

Titel van de rede: "Enter the prince of Denmark; Entrepreneurship for a resilient and sustainable economy"

• 25 okt 16:00
    Oraties & redes

Inauguratie Prof. dr. Tina Comes

Titel van de rede: "A Resilience agenda for the new normal"

• 26 okt 13:00

Online Promotie Xinwei Chang

"Targeting bile salt-FGF19 signaling: promising therapeutic strategies to promote liver regeneration and improve intestinal failure"

• 27 okt 10:45
    - 17:00
    Studievoorlichting

Liberal Arts and Sciences aan University College Maastricht | Verdiepingsdag

Wil je weten hoe het is om Liberal Arts and Sciences te studeren aan University College Maastricht (UCM)? Meld je dan aan voor UCM's verdiepingsdag.

• 27 okt 12:30
    Studievoorlichting

Experience Day | Bachelor Geneeskunde

Ervaar met onze Experience Day Bachelor Geneeskunde hoe het is om student Geneeskunde te zijn aan de Universiteit Maastricht. Meer informatie volgt spoedig.

• 27 okt 16:00

Online Promotie Dongmei Yin

"Evaluation and optimalisation of laboratory criteria for APS diagnosis"

• 27 okt 16:00