•   131 jan dec
    - 14:00
    seminar

Glaw-Net Seminar Series

Informatie alleen in Engels. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina.

•   830 nov mei 14:00
    - 15:30
    symposium

MCEL Seminars

MCEL organiseert regelmatig academische conferenties en workshops, evenals maandelijkse onderzoeksseminars waarvoor interessante sprekers worden uitgenodigd om een ​​specifiek onderwerp op het gebied van Europees recht te bespreken.

•   1614 nov dec 19:00
    - 21:30
    Lezing

Gezondheidsuniversiteit: leren over je lijf | Jong geleerd, oud gedaan! Voorkomen is beter dan genezen.

Studium Generale | Collegereeks (live en online)
    De Gezondheidsuniversiteit is een samenwerking tussen het Maastricht UMC+ en de Universiteit Maastricht. Het is een initiatief van studenten van de Faculty of Health Medicine and Life Sciences (FHML) die graag hun kennis delen.

• 6 dec 10:00

On-site Promotie Anne G. Raafs

"Atrioventricular imaging to predict outcome in dilated cardiomyopathy: Towards a multimodality approach"

• 6 dec 13:00

Online Promotie Eni Tresa

"Europeanization of Western Balkans Health Policy

• 6 dec 16:00

Online Promotie Ryan A. Miller

"Pathway Connections: Connectivity of pathway elements and their directions in biological molecular pathway diagrams"

• 6 dec 18:00
    - 20:00
    seminar

Seminar 'The Al-Assisted Consumer'

On Tuesday 6 December 2022 at 18.00 the MaRBLe project, Institute for Globalization and International Regulation and GLaw-Net Maastricht are organising a seminar on the future of consumer protection in AI-assisted environments. All university students, staff, and the general public are welcome. You can attend the seminar physically or online.

• 6 dec 19:30
    - 21:30
    Lezing, Cultuur

Children of the Mist

Studium Generale | Film & Gesprek

• 6 dec 20:00
    - 22:00
    Lezing

Burn- out voorkomen? Zorg voor UFO-HO!

Studium Generale | Lezing (Sittard)
    Prof. dr. Angelique de Rijk, Hoogleraar arbeid en gezondheid, Universiteit Maastricht

Abonneren op Agenda