•   1419 mrt apr

Tentoonstelling: Math/Maastricht

Maastricht heeft veel moois te bieden: van het vertrouwde gezicht van de rode Sint Janskerk die boven de stad uitsteekt, tot de iconische Sint Servaasbrug over de Maas, tot... wiskundig onderzoek.

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

University College Venlo - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 18 apr

UCM - Experience Day - April 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 23 apr 19:30
    Alumni meeting

Netwerken met alumni en studenten in Düsseldorf

Een uitstekende gelegenheid om te netwerken met onze getalenteerde studenten en herinneringen op te halen over je studietijd in Maastricht

• 24 apr

HFIM - Experience Day 2019

Tijdens deze dag ervaar je hoe het is om Health Food Innovation Management in Venlo te studeren.

• 25 apr 18:30

Presentatie en rondleiding bij FIFA HQ in Zürich

Ontmoet oude en nieuwe UM-vrienden in het legendarische FIFA-instituut

• 25 apr 19:30