• 23 apr 19:30
    Alumni meeting

Netwerken met alumni en studenten in Düsseldorf

Een uitstekende gelegenheid om te netwerken met onze getalenteerde studenten en herinneringen op te halen over je studietijd in Maastricht

• 25 apr 18:30

Presentatie en rondleiding bij FIFA HQ in Zürich

Ontmoet oude en nieuwe UM-vrienden in het legendarische FIFA-instituut

• 25 apr 19:30

Informele netwerkbijeenkomst in Paris

Kom erbij en vier de lente met ons

• 1 mei 14:00
    Promoties

Promotie Mw. Antonella Maselli, MSc.

“Multisensory Processing in Full-body Illusions”

• 6 mei 18:30

Open Haard-lezing over ‘40 years direct EP elections: Challenges and changes’

De tweede bijeenkomst van onze Alumnikring European Law School/International Laws

• 14 mei

FPN Experience Day [NL] 14-05-2019

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 14 mei

FPN Experience Day [EN] 14-05-2019

• 16 mei 19:00

Meet & Greet with alumni and students