7 okt 09:30
- 16:00

Master Open Dag

Zoek je een internationale masteropleiding om je carrière een kickstart te geven? Kom dan naar de Universiteit Maastricht!

De Universiteit Maastricht biedt hoogstaand, kleinschalig onderwijs dat zich richt op jouw individuele ontwikkeling. Vanwege onze hoge ranking, grote diversiteit aan nationaliteiten en ons Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) neem je met een studie in Maastricht een voorsprong op je carrière.

Master Open Dag 7 oktober 2017

Wat kom je te weten tijdens de Master Open Dag?
In diverse presentaties krijg je gedetailleerde informatie over alle masteropleidingen die de UM biedt en kom je meer te weten over de extra curriculaire programmes die je carrière een boost kunnen geven. Daarnaast zijn er informatiemarkten waar je de gelegenheid krijgt om met docenten, medewerkers en studenten te praten over de UM-masteropleidingen en het leven in Maastricht.