2031 aug 2018

Introductiedagen

Binnenkort begin je aan je studie in Maastricht. Voor de meeste eerstejaars bachelorstudenten en ook masterstudenten betekent dit een heel nieuw leven. Een onbekende universiteit met een andere manier van leren en studeren, in een nog onbekende stad.

Een stad waarin je nieuwe mensen gaat ontmoeten en je (opnieuw) je weg moet gaan vinden. Niet alleen naar de faculteit, de universiteitsbibliotheek en bijvoorbeeld het Universitair Sportcentrum, maar ook naar de studenten- en studievereniging en gewoon in en rondom Maastricht.

Om je eerste kennismaking met de universiteit, je faculteit en de stad Maastricht zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, worden er facultaire introductiedagen georganiseerd.

Facultaire introductiedagen

Tijdens de facultaire introductiedagen ontvang je studiegerelateerde informatie, maak je kennis met de digitale leeromgeving, met je studiegenoten en ontvang je alle ins en outs van je faculteit en de Universiteit Maastricht. Elke faculteit organiseert deze dagen anders. Bij de meeste opleidingen zijn deze dagen verplicht en ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan deze facultaire introductiedagen. Bij een aantal opleidingen kun je je zelf aanmelden.

Faculty of Arts and Social Sciences

Faculty of Health, Medicine and Life Sciences