•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   426 feb

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   426 feb

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   115 mrt

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - maart

•   115 mrt

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - maart

•   1226 mrt 09:00
    - 12:00

Universiteit Maastricht TEFAF Tour

Ontdek de academische wereld op zijn best onder begeleiding van studenten van de Universiteit Maastricht.

•   1419 mrt apr

Tentoonstelling: Math/Maastricht

Maastricht heeft veel moois te bieden: van het vertrouwde gezicht van de rode Sint Janskerk die boven de stad uitsteekt, tot de iconische Sint Servaasbrug over de Maas, tot... wiskundig onderzoek.

• 20 mrt

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University.

• 20 mrt

Experience Day | International Business

Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University

Abonneren op Agenda