Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

University College Venlo - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   317 mei

University College Venlo - Meeloopdagen - mei

•   317 mei

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - mei

• 14 mei

UCM - Experience Day - Mei 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 18 jun

UCM - Experience Day - Juni 2019