•   115 mrt

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - maart

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   115 mrt

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - maart

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 23 mrt 11:00
    - 15:00

Campus Brussel Bachelor's Event

Kom meer te weten over Maastricht Universiteit, een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar de unieke benadering van lesgeven en leer meer over een programma van keuze.

• 25 mrt 16:00

Maastricht Young Academy presents Ionica Smeets

Lezing door Prof. Ionica Smeets, hoogleraar Wetenschapscommunicatie

• 27 mrt

Experience Day | Fiscal Economics

Get a feel of what it’s like to study Fiscal Economics at Maastricht University.

• 27 mrt

Experience Day | Econometrics & Operations Research

Get a feel of what it’s like to study Econometrics & Operations Research at Maastricht University.

Experience Day Biomedical Sciences

Tijdens de Experience Day Biomedical Sciences ervaar je van dichtbij hoe het is om student Biomedical Sciences te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Experience Day Gezondheidswetenschappen

Tijdens de Experience Day Gezondheidswetenschappen ervaar je van dichtbij hoe het is om student Gezondheidswetenschappen te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Experience Day European Public Health

Tijdens de Experience Day European Public Health ervaar je van dichtbij hoe het is om student European Public Health te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

- 15:00
    Voorlichtingsactiviteit, Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

DKE - Verdiepingsdag maart 2019

Ervaren hoe het is om een DKE-student te zijn aan Universiteit Maastricht? Kom erachter tijdens een DKE verdiepingsdag!

Abonneren op Agenda