Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   429 feb mrt

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   429 feb mrt

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

University College Venlo - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 18 feb 20:00

The Future of Global Trade

Studium Generale | Debate Café, Engelstalig

• 19 feb 20:00

Typisch Nederlands: de strijd tegen het water

Studium Generale | Lezing
    Prof. dr. Lotte Jensen, hoogleraar Nederlandse literatuur- en cultuurgeschiedenis, Radboud Universiteit Nijmegen

• 21 feb

UCM - Experience Day - Februari 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 25 feb

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University.

• 26 feb 12:00
    - 16:00
    Studievoorlichting

Sneak Preview: Health Sciences Research Master (HSRM)

During this afternoon you will experience what it is like to study HSRM and gain knowledge about important topics within the master. We will give you a realistic 'preview' of what you can expect during the master.

Abonneren op Agenda