•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

University College Venlo - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 25 apr 20:00
    - 21:45

Re-integratie en rehabilitatie van terroristen

Studium Generale | Lezing
    Drs. Liesbeth van der Heide, onderzoeker en docent Institute of Security and Global Affairs, Universiteit Leiden en onderzoeker Internationaal Centrum voor Counter Terrorisme, Clingendael Den Haag

• 30 apr 20:00

Experiences of a Special Envoy of the UN in Conflict Areas

Studium Generale | Lezing, Engelstalig
    Staffan de Mistura, Former Under-Secretary-General and UN Special Envoy for Syria, Afghanistan, Iraq, Lebanon

• 1 mei

Experience Day | Fiscal Economics

Get a feel of what it’s like to study Fiscal Economics at Maastricht University.

• 2 mei 20:00

Vraag het de wetenschap