GSCMC - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

HFIM - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

UCV - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 15 okt 20:00

When did Karl Marx think Capitalism would Fall?

Studium Generale | Lezing, Engelstalig
    Gareth Stedman Jones, Professor of the History of Ideas, Queen Mary, University of London, Director Centre for History and Economics, King's College Cambridge

• 17 okt 19:00
    - 21:00
  • 18 okt 20:00

Waar ging het ook al weer over in het leven?

Studium Generale | Gesprek
    Maxim Februari, Schrijver, jurist, filosoof en kunsthistoricus

• 25 okt 20:00

Grenzen aan de wetenschap?

Studium Generale | Lezing
    Prof. dr. Sarah Durston, hoogleraar ontwikkelingsstoornissen van de hersenen, UMC Utrecht

•   2924 okt mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   2924 okt mei 00:00
    - 00:08

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 29 okt 19:30

Zicht op Rusland