GSCMC - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

HFIM - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

UCV - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   2924 okt mei 00:00
    - 00:08

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   2924 okt mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

• 11 dec

FPN Experience Day [EN] 11-12-2018

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 11 dec

FPN Experience Day [NL] 11-12-2018

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgen en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 11 dec 17:00
    - 18:00

Q&A | SBE's Bachelor's programmes and Admissions

As the deadlines are coming up we offer you support in your application process.

• 12 dec 10:00
    - 16:00

Experience Day Gezondheidswetenschappen

Tijdens de Experience Day Gezondheidswetenschappen ervaar je van dichtbij hoe het is om student Gezondheidswetenschappen te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

• 12 dec 10:00
    - 16:00

Experience Day Geneeskunde

Tijdens de Experience Day Geneeskunde ervaar je van dichtbij hoe het is om student Geneeskunde te zijn. Je volgt een onderwijsgroep en werkt samen met andere studenten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen aan huidige studenten en docenten te stellen.

Abonneren op Agenda