•   426 feb

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   426 feb

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

•   115 mrt

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - maart

•   115 mrt

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - maart

• 27 mrt 10:00
    - 15:00
    Voorlichtingsactiviteit, Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

DKE - Verdiepingsdag maart 2019

Ervaren hoe het is om een DKE-student te zijn aan Universiteit Maastricht? Kom erachter tijdens een DKE verdiepingsdag!

• 8 apr

DKE - Meeloopdag - 8 april 2019

Benieuwd hoe het is om een dag Data Science and Knowledge Engineering te studeren? Meld je aan en ervaar zelf of deze studie bij jou past.

• 9 apr

DKE - Meeloopdag - 9 april 2019

• 13 apr

Campus Venlo Open Dag - April 2019

Kom langs op Campus Venlo en grijp de kans om Venlo en haar bijzonderheden te ontdekken. Venlo is een levendige, gastvrije stad waar de meeste student makkelijk een kamer vinden op fietsafstand van de universiteit.

•   1530 apr

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april