University College Venlo - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - februari

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 21 feb

UCM - Experience Day - Februari 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

University College Venlo - Meeloopdagen - maart

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - maart

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - maart

• 15 mrt

UCM - Experience Day - Maart 2019

• 13 apr

Campus Venlo Open Dag - April 2019

Kom langs op Campus Venlo en grijp de kans om Venlo en haar bijzonderheden te ontdekken. Venlo is een levendige, gastvrije stad waar de meeste student makkelijk een kamer vinden op fietsafstand van de universiteit.

•   1530 apr

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april