•   1531 jun dec 09:00
    - 17:00
    Academische zitting

PAO cursussen 2021

Het bureau postacademisch onderwijs van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt hoogwaardig onderwijs voor praktijkjuristen met veel oog voor kwaliteit, actualiteit en praktijkgerichtheid. Relevantie voor de juridische beroepspraktijk staat steeds centraal.

• 23 aug

FHML Introductie Gezondheidswetenschappen 2021

Tijdens de facultaire introductiedag leer je de faculteit en je medestudenten kennen.

• 24 aug

FHML Introductie bachelor Geneeskunde - 2021

• 24 aug 17:00
    - 20:00

FHML master's introductie Arts-Klinisch Onderzoeker - 2021

Tijdens de Facultaire Introductie leer je de Faculteit FHML en je medestudenten kennen.

Please note that the Faculty Introduction is mandatory for all students.

• 24 aug 17:00
    - 20:00

FHML Introductie International Track in Medicine - 2021

• 25 aug

FHML Introductie Biomedical Sciences 2021

• 26 aug 09:00
    - 12:00

FHML Introductie European Public Health 2021

Tijdens de Facultaire Introductie leer je Faculteit FHML en je medestudenten kennen.

• 26 aug 13:00
    - 16:00

FHML master's introductie Global Health - 2021

The Facultaire Introductie is verplicht voor alle studenten.

• 26 aug 13:00
    - 16:00
    Studievoorlichting

FHML master's introductie Governance and Leadership in European Public Health 2021

Tijdens de Facultaire Introductie leer je de Faculteit en je medestudenten kennen.

De Facultaire Introductie is verplicht voor alle studenten.

• 27 aug 09:00
    - 12:00

FHML master's introductie Biomedical Sciences - 2021

Please note that the Faculty Introduction is mandatory for all students.

Abonneren op Agenda