• 11 jun

FPN Experience Day [NL] 11-06-2019

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 18 jun

UCM - Experience Day - Juni 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 19 jun

Experience Day | International Business

Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University.

• 19 jun

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University.

Abonneren op Agenda