• 2 nov

Experience Day | International Business

Get a feel of what it’s like to study International Business at Maastricht University.

• 2 nov

Experience Day | Economics & Business Economics

Get a feel of what it’s like to study Economics & Business Economics at Maastricht University

• 5 nov

UCM - Experience Day - November 2018

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 7 nov

Experience Day | International Business

• 13 nov

FPN Experience Day [NL] 13-11-2018

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgen en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 13 nov

FPN Experience Day [EN] 13-11-2018

• 14 nov

Experience Day | Fiscal Economics

Get a feel of what it’s like to study Fiscal Economics at Maastricht University.

• 14 nov

Experience Day | Econometrics & Operations Research

Get a feel of what it’s like to study Econometrics & Operations Research at Maastricht University.

• 17 nov 10:00
    - 16:00

Master Open Dag 17 november 2018

Ervaar Universiteit Maastricht: kom meer te weten over een van de meest internationale universiteiten van Europa, verdiep je in de masteropleiding van jouw keuze en ontdek de stad Maastricht.

• 24 nov 10:00
    - 15:00

Campus Venlo Open Dag - November 2018

Kom langs op Campus Venlo en grijp de kans om Venlo en haar bijzonderheden te ontdekken. Venlo is een levendige, gastvrije stad waar de meeste student makkelijk een kamer vinden op fietsafstand van de universiteit.

Abonneren op Agenda