•   2829 sep mrt 11:00
    - 14:00

Glaw-Net Seminar Series

Informatie alleen in Engels. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina.

• 11 dec 19:30
    - 22:30
    Cultuur, Uitgelicht

Opera Zuid: Lady in the Dark

Studium Generale en Opera Zuid slaan de handen ineen om studenten een unieke kans te bieden naar de opera te gaan - voor een kwart van de normale prijs! De opera wordt uitgevoerd in het Engels met Nederlandse boventiteling.

• 12 jan 20:00
    - 21:30
    Lezing, Uitgelicht

In de ban van burn-out - Hebben we steeds meer stress, en wat is daar aan te doen?

Studium Generale | Lezing
    Prof. dr. Christiaan Vinkers, Hoogleraar stress en veerkracht, Amsterdam UMC

• 18 jan

Experience Day Global Studies 18 januari 2023

Tijdens een Experience Day kun je ervaren hoe het is om een Global Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep. Gedurende de hele dag wordt je begeleid door andere studenten. Zij beantwoorden met plezier al je vragen over studeren en het studentenleven.

• 23 jan 13:15
    - 18:00

12e Grensoverschrijdende Pensioenseminar Maastricht 2023

De Wet Toekomst Pensioenen houdt de gemoederen bezig in de politiek, wetenschap en praktijk. Waar de aanleiding voor de grootse hervorming in aanvang de grotere trends vormden, wordt de huidige discussie door details en concessies gekenmerkt. Verliezen we ons in Nederland te veel in nationale details waardoor we inmiddels het risico lopen ingehaald te worden door Europese trends?

•   2423 jan mei 13:00
    - 14:00

M-EPLI Talks

M-EPLI Talks bieden een forum om academisch werk en ideeën te delen. Deze bijeenkomsten vinden gedurende het studiejaar twee keer per maand plaats aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht.

• 27 jan 15:30
    - 17:00
    Uitgelicht, Lezing

47ste Dies Natalis

Op vrijdag 27 januari 2023 vieren we de 47ste Dies Natalis van de Universiteit Maastricht. In de Sint Janskerk in Maastricht luisteren we naar inspirerende speeches, prijsuitreikingen en muziek.

• 11 feb 09:30
    - 16:30

Bachelor Open Dag

Tijdens de Bachelor Open Dag kun je écht sfeer proeven en een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht

•   610 mrt

Privacy Executive week

A full immersion training package building on knowledge already gained and leading to a Professional Diploma.

• 18 mrt 09:30
    - 16:00

Master Open Dag

We hopen je op onze campus te begroeten tijdens de volgende Master Open Dag op  18 maart 2023 en een goede indruk te geven van wat studeren aan de Universiteit Maastricht inhoudt.

Abonneren op Agenda