• 26 aug

FHML-introductie bachelor Gezondheidswetenschappen - 2019

De facultaire introductie is een inleiding tot het studeren aan onze faculteit. Je maakt kennis met medestudenten en krijgt daarnaast uitleg over de organisatie van de faculteit, het gebouw waarin je gaat studeren en het onderwijssysteem.

De facultaire introductie is verplicht voor alle studenten.

• 26 aug

FHML-introduction bachelor European Public Health - 2019

The Faculty Introduction is an introduction to studying at our faculty. During the introduction day you will meet your fellow students, you will receive information about your study, the faculty organisation, the building in which you will be studying, the teaching system, etcetera.

The Faculty Introduction is  mandatory for all students.

•   2627 aug

FHML-introductie bachelor Geneeskunde / ITM - 2019

De facultaire introductie is verplicht voor alle studenten.

• 27 aug

FHML-introduction bachelor Biomedical Sciences - 2019

The Faculty Introduction is mandatory for all students.

• 30 aug

FHML master introductie - 2019

Tijdens de Facultaire Introductie leer je de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) kennen en ontvang je alle informatie die je nodig hebt om van start te kunnen gaan met de studie.

Deelname aan de Facultaire Introductie is verplicht voor alle studenten.

• 3 okt

UCM - Verdiepingsdag - 3 oktober 2019

Tijdens een Verdiepingsdag krijg je informatie over de bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences van het University College Maastricht (UCM).

• 1 nov

UCM - Verdiepingsdag - 1 november 2019