• 22 mrt 15:00
    - 17:30

Frisse lente start: kleding ruil en maak je eigen afwasmiddel @ FASoS

Terwijl de zon zich weer heel af en toe laat zien in Maastricht, is het tijd voor een frisse lente start! Het Green Impact team van FASoS nodigt je uit voor een lente bijeenkomst voor studenten EN medewerkers. Op 22 maart ben je tussen 15 en 17.30 u welkom in de Turnzaal bij FASoS voor een kledingruil en meer.

Vergeet niet je eigenen vergeten kledingstukken uit de kast te trekken en mee te nemen om te ruilen! En neem een flesje oid mee om je eigen gemaakte afwasmiddel in te doen.

Het FASoS Green Impact team organiseert deze bijeenkomst om het te hebben over milieu-vriendelijke opties voor hoe we consumeren (fast-fashion, het gebruik van chemische producten en ontbossing). Hopelijk kunnen er interessante tips worden uitgewisseld!

• 22 mrt 16:30
    Oraties & redes

Inauguratie van prof.dr. Marta Pertegás

Titel van de rede: "Connectivity in Private International Law"

• 29 mrt 16:30
    Oraties & redes

Inauguratie van prof.dr. Peter Peters

Titel van de rede: “Unfinished Symphonies”

• 23 apr 20:00

I flounder, therefore I am!

Studium Generale | Workshop, Engelstalig
    Carli Coenen, PhD student of Philosophy at Open University

• 6 mei 11:00
    - 12:30

Green Impact: Student Auditoren workshop

Durf jij je professoren en andere UM-medewerkers te beoordelen op hoe duurzaam ze zijn? Wil je bijdragen aan een groenere universiteit? Word dan een Green Impact student auditor!

Abonneren op Agenda