• 30 nov

Experience Day Global Studies 30 november 2022

Tijdens een Experience Day kun je ervaren hoe het is om een Global Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep. Gedurende de hele dag wordt je begeleid door andere studenten. Zij beantwoorden met plezier al je vragen over studeren en het studentenleven.

• 6 dec 19:30
    - 21:30
    Lezing, Cultuur

Children of the Mist

Studium Generale | Film & Gesprek

• 7 dec 10:00
    - 16:00

Experience Day Arts and Culture 7 december 2022

Tijdens een Experience Day kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 11 dec 19:30
    - 22:30
    Cultuur, Uitgelicht

Opera Zuid: Lady in the Dark

Studium Generale en Opera Zuid slaan de handen ineen om studenten een unieke kans te bieden naar de opera te gaan - voor een kwart van de normale prijs! De opera wordt uitgevoerd in het Engels met Nederlandse boventiteling.

• 18 jan

Experience Day Global Studies 18 januari 2023

• 11 feb 09:30
    - 16:30

Bachelor Open Dag

Tijdens de Bachelor Open Dag kun je écht sfeer proeven en een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht

• 18 mrt 09:30
    - 16:00

Master Open Dag

We hopen je op onze campus te begroeten tijdens de volgende Master Open Dag op  18 maart 2023 en een goede indruk te geven van wat studeren aan de Universiteit Maastricht inhoudt.

Abonneren op Agenda