• 18 jun

UCM - Experience Day - Juni 2019

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

• 28 jun 10:00
    - 19:00
    Conferentie

8e Belgisch-Nederlandse Zwaartekrachtgolven Meeting

The event provides an opportunity for researchers in gravitational wave science to meet and update each other on the latest development in this exciting field.

• 3 okt

UCM - Verdiepingsdag - 3 oktober 2019

Tijdens een Verdiepingsdag krijg je informatie over de bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences van het University College Maastricht (UCM).

• 1 nov

UCM - Verdiepingsdag - 1 november 2019