• 11 apr

Experience Day Econometrics & OR

An “Experience Day at SBE” will allow you to get a real feel of what it’s like to study Econometrics & Operations Research at Maastricht University School of Business and Economics.

• 17 apr 09:30
    - 16:00

FPN Experience Day [NL]

An Experience Day allows you to experience what it is like to be a Psychology student. You will attend a lecture and participate in a tutorial group. Throughout the day you will be accompanied by advanced Psychology students who will be happy to answer all your questions about studying and student life.

• 17 apr 09:30
    - 16:00

FPN Experience Day [EN]

Verdiepingsdag Rechten - 18 april 2018

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

Voorlichtingsactiviteit

Experience Day Health Food Innovation Management (HFIM)

Ervaar tijdens deze dag hoe het is om te studeren op Campus Venlo.

Experience Day SBE - 18 April 2018

An “Experience Day at SBE” will allow you to get a real feel of what it’s like to study at Maastricht University School of Business and Economics.

• 20 apr 08:30
    - 19:30
    Conferentie

Applied Biobased Materials Conferentie (ABC) 2018

Op 20 April organiseert Aachen-Maastricht Institute for Biobased Materials (AMIBM) haar derde internationale conferentie over 'Applied Biobased Materials' (ABC). Het op de Brightlands Chemelot Campus gesitueerde AMIBM, bundelt haar krachten met Universiteit Maastricht, RWTH Aachen Universiteit en Fraunhofer IME.

• 25 apr

Verdiepingsdag Arts and Culture 25 april 2018

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 25 apr

Verdiepingsdag European Studies 25 april 2018

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Abonneren op Agenda