8 okt 09:30
- 16:30

Bachelor Open Dag 8 oktober 2022

We verwelkomen je op onze campus, zodat je de sfeer kunt proeven tijdens de Bachelor Open Dag. Je krijgt dan een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht.

Meld je aan

Meld je nu aan en stel je persoonlijke programma samen voor de Bachelor Open Dag. De registratie voor zowel de on-campus als de online sessies is open.

Op het registratieformulier kun je je dag plannen door je interessegebied aan te klikken. Je krijgt dan een lijst met events te zien waaruit je kunt kiezen. Volgeboekte sessies worden niet getoond. Als er voor jou geen interessante opties bij zitten, kun je natuurlijk altijd onze campus bezoeken. Daar is een informatiemarkt, je kunt rondkijken in de gebouwen en de kans is groot dat je een volgeboekte sessie kunt bijwonen als mensen niet komen opdagen.

Meer info over de open dag onder de video.

Voor wie is deze Open Dag?

Als je in 5 of 6 VWO zit en je nog niet precies weet welke opleiding het beste bij jou past en meer wilt weten over de Universiteit Maastricht, de meest Europese universiteit van Nederland. Zit je in 4 VWO? Neem dan deel aan de 4 VWO Oriëntatiedag of een van onze online voorlichtingen.

Wat kun je doen tijdens de Open Dag?

• De campus van de Universiteit Maastricht ervaren
  • Deelnemen aan informatiesessies van alle bacheloropleidingen
  • Vragen stellen aan onze studenten, docenten en studieadviseurs
  • Kennismaken met onze unieke manier van onderwijs ofwel Probleemgestuurd Onderwijs (PGO)
  • In contact komen met wellicht wel je toekomstige medestudenten

Onze unieke manier van onderwijs

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar International Classroom en de unieke, kleinschalige aanpak van het onderwijs. Het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) benadrukt de vaardigheden die je nodig hebt op de arbeidsmarkt van de 21ste eeuw. Denk hierbij aan kritisch denken, het durven nemen van initiatieven, maar ook aan nieuwsgierigheid en creativiteit.

Onder leiding van een ervaren tutor analyseer je, in internationaal samengestelde groepen, relevante en complexe problemen en probeer je hier een oplossing voor te vinden.

Onze studentenstad Maastricht

Maastricht staat bekend om de gezelligheid, het goede leven en het prachtige historische centrum. Als thuisbasis van een universiteit, een hogeschool, een conservatorium, kunstacademie en toneelschool, beschikt Maastricht over een grote en diverse internationale studentengemeenschap. En bijna alles is op fietsafstand, wel zo handig!

Contact

Heb je vragen over de Bachelor Open Dag of wil je meer weten over onze andere voorlichtingsactiviteiten?

Neem dan contact op via:
 bachelorsopenday[at]maastrichtuniversity[dot]nl

Voor inhoudelijke vragen over studieprogramma's:
 study[at]maastrichtuniversity[dot]nl

Volg ons op Instagram