•   824 apr mei

Student for a Day Arts and Culture

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

•   824 apr mei

Student for a Day European Studies

Tijdens deze activiteit loop je een dag mee met een van onze eerstejaars bachelor studenten bij de Faculty of Arts and Social Sciences.

Global Supply Chain Management and Change - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

Health Food Innovation Management - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

University College Venlo - Meeloopdagen - april

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 23 apr 19:30
    Alumni meeting

Netwerken met alumni en studenten in Düsseldorf

Een uitstekende gelegenheid om te netwerken met onze getalenteerde studenten en herinneringen op te halen over je studietijd in Maastricht

• 23 apr 20:00
    - 21:45

I flounder, therefore I am!

Studium Generale | Workshop, Engelstalig
    Carli Coenen, PhD student of Philosophy at Open University

• 24 apr

HFIM - Experience Day 2019

Tijdens deze dag ervaar je hoe het is om Health Food Innovation Management in Venlo te studeren.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag Arts and Culture 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een Arts & Culture student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

• 24 apr 10:00
    - 16:00

Verdiepingsdag European Studies 24 april 2019

Tijdens een Verdiepingsdag kun je ervaren hoe het is om een European Studies student te zijn. Je zult een lezing bijwonen en deelnemen aan een onderwijsgroep.

Abonneren op Agenda