Student Panel van het Student Project Team

Het Student Panel voorziet het Student Project Team en UM-departementen van het studentenperspectief op wat er  gebeurt binnen de UM, wat er gaat goed en wat beter kan. Het doel van het studentenpanel is UM-studenten de mogelijkheid te bieden mee te praten en gedachten te delen over UM-gerelateerde onderwerpen; de studentenfeedback wordt gebruikt om zaken te verbeteren. De panelleden hebben bijvoorbeeld als een soort taxateur de student portal beoordeelt en meegeholpen te ontwikkelen.

Tijdens een Student Panel-sessie geven studenten feedback over onderwerpen die zowel voor studenten als voor de universiteit belangrijk zijn. Een panel bestaat uit circa 15 tot 20 studenten en komt ongeveer 1 keer per maand samen.

De feedback wordt gegeven aan een afdeling van de UM en soms aan een externe organisatie (bijvoorbeeld de gemeente). De panelsessies geven de betrokken UM-afdeling (of externe organisatie) inzicht in de ervaringen en interesses van studenten over verschillende onderwerpen. De feedback wordt gebruikt door UM-afdelingen en externe organisaties in hun projecten.

De rol van het SPT is het organiseren van de sessies, en het samenbrengen van studenten en de UM-afdeling (of externe organisatie).

Geef je op voor het Studentenpanel en denk mee over de UM

Als studentlid van het panel doe je ongeveer 1 keer per maand mee aan een panelsessie. Je geeft feedback op een onderwerp of dienst die voor jou als student belangrijk is en je geeft suggesties over hoe jij denkt dat het beter kan. Betrokken UM-departmenten gebruiken jouw ideeën en feedback om de situatie te verbeteren.

Voor het deelnemen aan een panelsessie ontvang je een Albert Heijn- of VVV-voucher. Als beloning voor je inzet, ontvang je na het bijwonen van minimaal drie panelsessies een officieel UM-certificaat!

Tijdens de panelsessies wordt er ook gezorgd voor versnaperingen.

Lijkt het je leuk om panellid te worden? Je bent van harte welkom! Meld je aan