14 apr
12:30 - 16:30

On campus Experience Day | European Public Health

Ervaar hoe het is om een bachelor student European Public Health te zijn bij Universiteit Maastricht.

Wat kan je verwachten

Tijdens de Experience Day krijg je de kans om de campus te verkennen met een huidige student, neem je deel aan een Probleemgestuurd Onderwijs (PBL) sessie met andere toekomstige studenten en eindig je met een vraag en antwoord (Q&A) sessie. Inschrijven is mogelijk tot 07.04.2023.
De voertaal voor deze Experience Day is Engels.

We willen graag dat je het leven als student echt ervaart, daarom vragen we je om deel te nemen zonder je ouders. Tijdens de Bachelor of Master Open dag zijn je ouders meer dan welkom om de campus te verkennen.

Lees ook

 • 01 jul 01 jan

  Persoonlijke FHML campustour

  Een universiteit en een programma kiezen zijn belangrijke keuzes. Daarom organiseren we verschillende studie evenementen doorheen het jaar, zoals de Bachelor/Master Open Dag en de Experience Days. Kan je niet aanwezig zijn bij deze evenementen of verkies je een persoonlijke afspraak? Dan bieden we...

 • 02 okt
  16:00 - 17:00

  Faculty of Health, Medicine and Life Sciences | Campustour voor aankomende masterstudenten

  We bieden we je de mogelijkheid om een campustour te volgen. Een van onze studenten neemt je graag mee rond de campus, om ook alle vragen te beantwoorden die je hebt.

 • 07 okt
  09:30 - 16:30

  Bachelor Open Dag

  Tijdens de Bachelor Open Dag kun je écht sfeer proeven en een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht.