• 26 Aug

FHML-introductie bachelor Gezondheidswetenschappen - 2019

De facultaire introductie is een inleiding tot het studeren aan onze faculteit. Je maakt kennis met medestudenten en krijgt daarnaast uitleg over de organisatie van de faculteit, het gebouw waarin je gaat studeren en het onderwijssysteem.

De facultaire introductie is verplicht voor alle studenten.

•   2628 Aug 09:30
    - 20:00

UCM - Introduction days 2019

During the UCM introduction days you will meet your fellow students and staff members, you will receive information about your study programme and the building.

• 26 Aug

FHML-introduction bachelor European Public Health - 2019

The Faculty Introduction is an introduction to studying at our faculty. During the introduction day you will meet your fellow students, you will receive information about your study, the faculty organisation, the building in which you will be studying, the teaching system, etcetera.

The Faculty Introduction is  mandatory for all students.

•   2627 Aug

FHML-introduction bachelor Medicine / ITM - 2019

The Faculty Introduction is  mandatory for all students.

•   2729 Aug 09:30
    - 00:00

GSCMC - Introduction days 2019

During the GSCMC introduction days you will meet your fellow students and staff members, you will receive information about your study programme and our campus.

•   2729 Aug 09:30
    - 01:00

HFIM - Introduction days 2019

During the HFIM introduction days you will meet your fellow students and staff members, you will receive information about your study programme and our campus.

• 27 Aug

FHML-introduction bachelor Biomedical Sciences - 2019

The Faculty Introduction is mandatory for all students.

• 30 Aug

FHML master's introduction - 2019

During the Faculty Introduction, you will get to know the Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) and receive all the information you need to start with your study programme.

Please note that the Faculty Introduction is mandatory for all students.

• 3 Oct

UCM - Experience Day - 3 October 2019

During an Experience Day at University College Maastricht (UCM), prospective students get in-depth information from UCM staff members and students about the Liberal Arts and Sciences programme.

• 1 Nov

UCM - Experience Day - 1 November 2019