Workshop Suïcide Preventie (door de Nederlandse Suïcide Preventie Organisatie 113) in samenwerking met Flourish Maastricht, UM

Het doel van deze zelfmoordpreventieworkshop georganiseerd door 113 Zelfmoordpreventie in samenwerking met Flourish Maastricht, is om de kennis rond suïcide te verhogen en om ondersteunining te bieden aan medewerkers en studenten aan Universiteit Maastricht.

Tijdens de workshop zal er een oefening zijn waar de deelnemers zullen praten met de begeleider die de rol speelt van iemand met zelfmoordgedachten. Verder zal deze workshop helpen om het stigma rond suïcide te verminderen. Medewerkers/studenten zullen leren hoe je moet reageren als een collega/medewerker/student kampt met suïcidaliteit en zich in een crisis bevindt. Ten slotte, geeft deze workshop mensen de ruimte om ondersteunt te voelen en om zich uit te spreken over hun zelfmoordneigingen.

Als je deze UM workshop graag wilt bijwonen (locatie: Sint Janskerk, Vrijthof 24), sluit je dan bij ons aan voor dit offline evenement op 31 mei van 15:30 tot 17:30. Registreer alsjeblieft met deze link.

De workshop zal in het Engels gegeven worden.