Tapijn Café geopend!

Tapijn Café geopend! Gisteren is de nieuwste outlet van Eurest Campus binnen de UM officieel geopend! Deze outlet staat geheel in het teken van het Well Being concept bij Tapijn waarbij de gezondere keuze voorop staat en waar rekening wordt gehouden met minder suikers, zout en vetten.

Mark Anneveldt, Contractmanager FS: “Eten en drinken speelt natuurlijk een belangrijke rol in het leven van onze studenten en medewerkers en kan op diverse manieren een positieve invloed leveren. Het Well Being concept levert daar ook een mooie bijdrage aan, want eten en drinken is een ontspanningsmoment op een drukke studie- of werkdag en is een manier om aan je gezondheid te werken.” Het concept van het Tapijn Café past heel goed bij de duurzaamheidsambities van Eurest Campus en ook binnen de recent ontvangen Well Building Certificering, bekijk hier het nieuwsbericht.

René Kersten, Account en Hospitality Manager, Eurest Campus: “We zijn blij dat we met ons concept een mooie plek hebben binnen Tapijn. De basis staat er en we gaan het concept nog verder ontwikkelen. We zien dat studenten en medewerkers met goed weer ook graag naar buiten trekken, we gaan bekijken hoe we hier eventueel invulling aan kunnen geven. Daarnaast gaan we de nutriënten van de producten nog verder uitwerken zoals in de signing bij de gerechten. Ook voor events is dit een perfecte locatie en zien we zeker mogelijkheden.”

Eerste reacties van studenten en medewerkers zijn zeer positief. Ga snel een kijkje nemen, want er zijn regelmatig leuke acties. Het Tapijn Café is ma-vrij van 8:00 uur tot 16:00 uur geopend.