By  

Na het succes van de UM SPORT 100 km challenge starten we op veler verzoek met de UM SPORT 300 km bike challenge. We dagen je hiermee uit om tussen 5 april en 3 mei 300 km te fietsen. De winnaar van de challenge is diegene die na 4 weken de meeste kilometers heeft gefietst.

Zo doe je mee:

  • Download de Strava app in de App Store of Google Play
  • Zoek de club ‘UM SPORTS 300km bike challenge’: com/clubs/umsportsbikechallenge en word lid
  • Registreer elke fietstocht met Strava (je kunt zowel ‘Fietsrit’ als ‘E-bike-rit’ selecteren), dus ook het korte ritje naar de supermarkt of het werk

Je kunt met elke fiets meedoen, of het nu gaat om een e-bike, een mountainbike of een oude, roestige fiets. Elke kilometer telt!

Maak kans op virtuele leiderstruien

Om het ook voor de ervaren fietsers onder ons uitdagend te houden, zijn er een aantal virtuele leiderstruien te winnen:

  • De regenboogtrui: voor diegene die in totaal de meeste kilometers gefietst (winnaar van het eindklassement)

Wekelijks:

  • De gele trui: voor diegene die de meeste kilometers in een week heeft gefietst.
  • De bolletjestrui: voor diegene die de meeste hoogtemeters in een week heeft gefietst

Updates

We delen wekelijks de tussenstand via Strava en social media. Aan het eind van de challenge maken we de winnaars natuurlijk ook bekend via de nieuwsbrief.

Daarnaast vinden we het leuk als jij je ervaringen ook met ons deelt! Dat kan natuurlijk in Strava of op social media via #umsportsbikechallenge (en door ons te taggen).

Maar boven alles:

Have fun en doe gewoon mee! Ook als je normaal heel weinig fietst en 300 km een ver-van-mijn-bed-show lijkt; kijk gewoon hoe ver je komt. Elke keer dat je de fiets in plaats van de auto/ov neemt is al een succes. Door je deelname ben je voor ons al een winnaar.