Master

Arbeid en Onderneming

De huidige maatschappij kent een toenemende globalisering, privatisering en liberalisering. Wil je weten hoe ondernemingen kans zien te groeien in deze wereld? Vind je het interessant om te bestuderen welke mogelijkheden bedrijven hebben om hun positie op de markt te versterken? Dan is de master Recht en Arbeid, met als specialisatie Arbeid en Onderneming iets voor jou! Je leert welke juridische implicaties het succesvol voeren van een onderneming heeft. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan dagelijks terugkerende thema’s zoals innovaties, samenwerking met andere bedrijven, fusies, overnames, arbeidsvoorwaarden en sociale verzekeringen. In het bedrijfsleven en in de advocatuur bestaat grote behoefte aan juristen, die beschikken over expertise op het gebied van zowel het ondernemingsrecht als het sociaal recht.

Lees meer over:
 De inhoud van de opleiding
 De vakken
 De toelatingseisen

De UM Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Meer weten over onze programma's? Download de brochure voor meer informatie over de opleidingen, loopbaanperspectieven en toelatingseisen van onze opleidingen. 

Stel je vraag aan een student

law_ma_ambassadeur_sammy_rag.jpg

Maak kennis met Sammy, onze student ambassadeur voor Recht en Arbeid.

Op Instagram deelt zij haar ervaringen met haar opleiding en leven in Maastricht. Volg haar voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over de master Recht en Arbeid of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Sammy dan een DM op Instagram, zij helpt je graag met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur haar heeft geholpen.

 Volg Sammy op Instagram en stel haar je vragen

Waarom deze opleiding zo uniek is en een goede springplank is naar een mooie carrière? De masterdirecteur én onze studenten leggen het uit in deze video.

Agenda