Forensica, Criminologie en Rechtspleging

Ambieer je een carrière in de rechtspleging of als forensisch adviseur in het bedrijfsleven of bij de overheid? En wil je goed beslagen ten ijs komen, met extra kennis over criminaliteit en hoe bewijs verkregen wordt? Dan kan de master Forensica, Criminologie en Rechtspleging je een goed eind op weg helpen. Je duikt in de wereld van de forensische psychologie, accountancy en geneeskunde en legt voortdurend de verbinding met het recht. Je leert waarom forensica in toenemende mate een beslissende rol speelt in het oplossen van misdrijven en veroordeling van de dader(s), maar ook waar de grenzen liggen bij het toepassen van forensische technieken en inzichten. Dankzij deze multidisciplinaire benadering van misdaad en strafrechtspleging kun je naast de gebruikelijke juridische beroepen ook terecht bij opsporingsinstanties, psychiatrische diensten en instellingen of in beleidsfuncties bij het ministerie van justitie.
.

• This programme gives you the opportunity to see law from different angles
    Xavier Stassen, Forensica, Criminologie en Rechtspleging

Calendar

1 dag 4 uur geleden
    • Foto door Maastricht University Faculty of Law

Since his pivotal speech, Livingston has been featured on CNN, NPR, BBC, Good Morning America, and in news outlets across Europe, Australia, India, and South Africa. And now he is coming to Maastricht University to spread his empowering message!

1 dag 8 uur geleden
    • Foto door Maastricht University Faculty of Law

Compulsory licensing for pharmacists?
      What is going on?

A patent for a medicine gives the patent owner an exclusive right to prevent others from commercially exploiting the #patentedmedicine. Read about it in this blog by Mai Nguyen, (Master thesis) Keep reading >> http://ow.ly/5p7D30gGQ3W

2 dagen 6 uur geleden