Master

Arts-Klinisch Onderzoeker

Heb jij hart voor medische zorg én medische wetenschap? En heb je een biomedische achtergrond? Dan is de vierjarige research master Arts-Klinisch Onderzoeker (A-KO) echt iets voor jou. Deze master onderscheidt zich van andere masters door de combinatie van patiëntgericht onderzoek en de medische praktijk. Als A-KO vervul je een brugfunctie, omdat je de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek kunt vertalen naar de praktijk van de patiëntenzorg. Na het afronden van deze master ben je zowel basisarts als klinisch onderzoeker. In het vierde jaar kun je de eerste stappen zetten op weg naar een promotietraject. Aansluitend kun je je weg in het wetenschappelijk onderzoek vervolgen. Ook een specialisatie in de medische wereld is mogelijk, bijvoorbeeld als huisarts of chirurg. Lees meer >

 

Bestel ons informatiepakket en ontvang:
 een brochure
 maandelijkse updates en nieuws
 een video van studentambassadeur Tom

Tom, student ambassador Arts - Klinisch Onderzoeker

Vraag een student

Maak kennis met Tom: de studentambassadeur voor de master Arts-Klinisch Onderzoeker.
Hij heeft een Facebookpagina en een Insta account waarop hij van alles deelt: zijn ervaringen met de opleiding, leven in Maastricht, en nog veel meer. Je kunt hem ook vragen stellen over de opleiding en over het (studenten)leven in Maastricht; hij helpt je graag met je studiekeuze, zoals vorige studentambassadeurs hem hebben geholpen met de zijne.

 Connect met Tom            Volg Tom op Instagram

  • Als arts kan ik me straks én met patiënten én met eigen onderzoek bezighouden. Zo blijf je jezelf voortdurend ontwikkelen
    Iris Bunnik (Nederland), Arts-Klinisch Onderzoeker
  • In vier jaar tijd word je opgeleid tot arts én wetenschapper. Dat is een behoorlijke uitdaging
    Tom Wolswijk (Nederland), Arts-Klinisch Onderzoeker
  • Het is prettig dat bij de A-KO meerdere onderwerpen in 1 blok worden geïntegreerd, zoals in het blok Thorax of Abdomen. Dat vind ik beter dan elk onderwerp apart bestuderen.
    Pomme Simons (Nederland), Arts-Klinisch Onderzoeker

Agenda

Ontvang ons informatiepakket

Schrijf je in voor ons informatiepakket en ontvang een brochure over alle masters van de faculteit. Je ontvangt dan ook updates over evenementen, interessant nieuws over onze faculteit en je hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met een van onze masterstudenten. Deze student stuurt je berichten over zijn of haar belevenissen tijdens de master en vertelt je meer over het leven in Maastricht. Je kunt hem of haar ook vragen stellen.