Foutmelding

facebook: OAuthException --> (#803) Some of the aliases you requested do not exist: mschallengeiris
Master

Arts-Klinisch Onderzoeker

Heb jij hart voor medische zorg én medische wetenschap? En heb je een biomedische achtergrond? Dan is de vierjarige research master Arts-Klinisch Onderzoeker (A-KO) echt iets voor jou. Deze master onderscheidt zich van andere masters door de combinatie van patiëntgericht onderzoek en de medische praktijk. Als A-KO vervul je een brugfunctie, omdat je de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek kunt vertalen naar de praktijk van de patiëntenzorg. Na het afronden van deze master ben je zowel basisarts als klinisch onderzoeker. In het vierde jaar kun je de eerste stappen zetten op weg naar een promotietraject. Aansluitend kun je je weg in het wetenschappelijk onderzoek vervolgen. Ook een specialisatie in de medische wereld is mogelijk, bijvoorbeeld als huisarts of chirurg.

 • Als arts kan ik me straks én met patiënten én met eigen onderzoek bezighouden. Zo blijf je jezelf voortdurend ontwikkelen
  Iris Bunnik (Nederland), Arts-Klinisch Onderzoeker
 • Het is prettig dat bij de A-KO meerdere onderwerpen in 1 blok worden geïntegreerd, zoals in het blok Thorax of Abdomen. Dat vind ik beter dan elk onderwerp apart bestuderen.
  Pomme Simons (Nederland), Arts-Klinisch Onderzoeker

Agenda

Geen aankomende evenementen
  • Foto door Maastricht University Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

   He went viral with his Harvard Graduate School of Education convocation address 'Lift Off'. Tomorrow evening he speaks at Maastricht University.

   FREE ENTRANCE; first come, first served!

   1 dag 2 uur geleden
  • Foto door Maastricht University Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

   Ben je 1e-jaars Gezondheidswetenschappen of Geneeskunde? Denk je dat de zorg mensgerichter kan en wil jij graag nu al in contact komen met chronisch zieken en met studenten van andere disciplines? Dan is het onderwijsprogramma 'Mens Achter de Patiënt' wat voor jou!

   Voor inschrijvingen komen de organisatoren langs in CORE-groepen van Geneeskunde en mentorgroepen van Gezondheidwetenschappen. Vragen kun je te allen tijde sturen naar info[at]mensachterdepatient[dot]nl

   1 dag 20 uur geleden
  • Foto door Maastricht University Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

   World's first flashmob research by GPs. To find an answer to 1 specific clinical problem, without putting too much strain on, and asking too much time of, patients. Watch the video (which is in Dutch) to find out more about this one-week flashmob research.

   3 dagen 1 uur geleden

Ontvang ons informatiepakket

Schrijf je in voor ons informatiepakket en ontvang een brochure over alle masters van de faculteit. Je ontvangt dan ook updates over evenementen, interessant nieuws over onze faculteit en je hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met een van onze masterstudenten. Deze student stuurt je berichten over zijn of haar belevenissen tijdens de master en vertelt je meer over het leven in Maastricht. Je kunt hem of haar ook vragen stellen.