Studentassistenten van Taskforce Sustainable UM2030

Green Office

Het Maastricht University Green Office (UMGO) is het eerste Green Office ter wereld. Inmiddels zitten er Green Offices bij 27 hoger onderwijs instellingen verdeeld over zes landen! Green Office bestaat uit 5 studentmedewerkers die elk 8 uur per week werken aan duurzaamheid aan de Universiteit Maastricht. Het team werkt in samenwerking met de Taskforce Duurzame UM2030 aan verschillende duurzaamheidsinitiatieven, -projecten en evenementen.

Green Office FAQ

Waarvoor kun je bij Green Office terecht?

Maak je deel uit van een studentenorganisatie die wil meewerken aan het organiseren van evenementen of workshops? Of ben je een student die gepassioneerd is over duurzaamheid en een concreet projectidee heeft waar je hulp bij nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op! Het Green Office evalueert elk voorstel per geval. Afhankelijk van de tijd, middelen en expertise beslissen we of we ondersteuning kunnen bieden. Projecten die we ondersteunen moeten aansluiten bij de missie van Green Office en de Universiteit Maastricht.

Eerder hebben we bijvoorbeeld evenementen meegeorganiseerd, zijn we geraadpleegd over duurzaamheidsprojecten, de logistiek georganiseerd (bijvoorbeeld catering of zalen) voor evenementen of in speciale gevallen financiële steun verleend.

 Vul het projectvoorstel formulier aan de rechterkant in als je projectvoorstellen of samenwerkingsideeën hebt en stuur deze via e-mail naar ons toe.

Hoe kan ik meedoen?

Ben je geïnteresseerd in ondersteuning van Green Office, maar heb je geen specifiek project in gedachten? Neem dan contact met ons op via e-mail of social media. Green Office is regelmatig op zoek naar vrijwilligers voor een breed scala aan projecten en is altijd geïnteresseerd in het werken met gelijkgestemde, gepassioneerde studenten.