Verdiepingscursus over fiscale actualiteiten rondom de eigen woning

Op woensdag 18 april vindt de PAO cursus fiscale actualiteiten rondom de eigen woning plaats.
Naast de begrippen eigen woning, eigenwoningschuld en aftrekbare kosten komen actualiteiten zoals de beperking van de renteaftrek in de Wet IB 2001 en de geleidelijke uitfasering van de aftrek geen of geringe eigenwoningschuld (afschaffing Wet Hillen) aan de orde. Het huwelijksvermogensrecht  (nieuw en oud),  de schenk- en erfbelasting en de overdrachtsbelasting worden ook meegenomen.

Docenten

• Mw.mr.dr.K. van de Ven, docent fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht tevens werkzaam bij Athena Advies en Praktijk te Maastricht
  • Mw.mr.dr. N. Gorissen, docent fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht

Juridisch adviseurs: advocaten, belastingadviseurs, notarissen.

Praktische informatie

• Deze cursus zal op woensdag 18 april 2018 van 12.45 – 17.15 uur in hotel de  l’Empereur (tov NS-station) te Maastricht worden gehouden.
  • De kosten bedragen € 425 (incl. cursusmateriaal).

Permanente opleiding

orde_po_4