Cursus

Taaltraining op maat, individueel of in een groep

Voor bedrijven en organisaties verzorgt het Talencentrum van de Universiteit Maastricht in-company taaltrainingen en workshops. Naast maatwerktrainingen biedt het UM Talencentrum bedrijfscursussen schrijfvaardigheid en presentaties in het Nedelands, Engels, Moderne Vreemde Talen, taalcoachingprogramma's, trainingen ter voorbereiding op Cambridge English en IELTS en workshops taal en cultuur.

U leert Nederlands, Engels of een andere moderne taal tijdens intensieve face-to-face lessen, begeleide zelfstudie en individuele ondersteuning. Spreken, luisteren, lezen en schrijven? In deze cursus op maat is alles afgestemd op uw persoonlijke wensen.

U volgt de lessen in de academische omgeving van de Universiteit Maastricht. Daar vindt u alle rust om u op uw taak te concentreren. U kunt de cursus individueel volgen, maar het is ook mogelijk om met collega’s, vrienden of andere bekenden deel te nemen.

Voor bedrijven en organisaties verzorgt het Talencentrum van de Universiteit Maastricht tevens in-company taaltrainingen en workshops.

Kies uw pakket

De volgende opties zijn mogelijk:

Full Immersion course: Hoog intensieve cursus (full immersion) vijf dagen (5 x 4 =20 uur) € 1780,- Programma na overleg.

Individual Coaching: intensieve cursus, 3 opties, 4, 6 of 8 uur. Duur en tijd na onderlinge afstemming.

Intercultural competence workshop.

 

Individual Coaching:

Basis optie, vier uur coaching

  • UM studenten, medewerkers en UM Alumni: € 290
  • Alle andere deelnemers: € 360

Plus optie, zes uur coaching

  • UM studenten, medewerkers en UM Alumni: € 435
  • Alle andere deelnemers: € 540

Top optie, acht uur coaching

  • UM studenten, medewerkers en UM Alumni: € 580
  • Alle andere deelnemers: € 720

Contact

Tijdens een uitgebreid intakegesprek krijgt u van de docent een advies over welke aanpak en studiematerialen voor u het meest geschikt zijn. Hierbij houden we rekening met uw wensen, uw achtergrond en werk. Samen met uw docent bepaalt u het curriculum en de startdatum.

Alle prijzen zijn exclusief de kosten voor het tekstboek. De keuze van het tekstboek wordt afhankelijk van de leerbehoeften van de cursist door de docent bepaald.

Wilt u een intakegesprek aanvragen, of heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact op met de medewerkers van het talencentrum. We zijn te bereiken via your-language-course[at]maastrichtuniversity[dot]nl.