Accounting and Control

Ben je kritisch, internationaal georiënteerd en werk je goed in een team? Wil je doordringen tot de kern van het bedrijfsleven en werken in het kloppend hart van de organisatie? En zie je jezelf al werken als accountant of financieel adviseur? Dan is de master Accountancy & Control de master voor jou. Accountancy vormt de ruggengraat van elk bedrijf; zonder kunnen winst, personeel en producten eenvoudigweg niet bestaan. Financiële gegevens moeten worden verzameld, geïnterpreteerd en gecontroleerd om zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Als je kiest voor Accountancy and Controlling kun je terecht in uiteenlopende functies in de financiële wereld, zoals financieel adviseur, accountant, controller en vele andere.

Pre Master SBE

Start van het academische jaar (2021/2022)

De overheid adviseert het onderwijs vanaf augustus in te richten zonder anderhalve meter afstand. In het verlengde hiervan kunnen we met veel genoegen aankondigen dat we bij de start van het nieuwe academisch jaar weer alle studenten op locatie verwachten voor hun onderwijsactiviteiten. Op deze pagina leggen we uit hoe onderwijsactiviteiten en introductieactiviteiten er vanaf september op de School of Business and Economics uit zullen zien.

Master Open Dag Maart 2019

Geef je carrière een kickstart op onze Master Open Dag

Ervaar de Universiteit Maastricht: leer meer over de meest internationale universiteit van Europa, kom alles te weten over de opleiding van jouw keuze en ontdek onze mooie stad.

Meld je aan voor de volgende Master Open Dag

Pre-master International Business

Heb je interesse in dit masterprogramma, maar voldoe je niet aan de aanmeldeisen? Bekijk dan eens de pre-master International Business.

UM zesde beste jonge universiteit ter wereld

Times Higher Education 'Young Universities' 2020