Accounting and Control

Ben je kritisch, internationaal georiënteerd en werk je goed in een team? Wil je doordringen tot de kern van het bedrijfsleven en werken in het kloppend hart van de organisatie? En zie je jezelf al werken als accountant of financieel adviseur? Dan is de master Accountancy & Control de master voor jou. Accountancy vormt de ruggengraat van elk bedrijf; zonder kunnen winst, personeel en producten eenvoudigweg niet bestaan. Financiële gegevens moeten worden verzameld, geïnterpreteerd en gecontroleerd om zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Als je kiest voor Accountancy and Controlling kun je terecht in uiteenlopende functies in de financiële wereld, zoals financieel adviseur, accountant, controller en vele andere.

Geen aankomende evenementen
    • Foto door Maastricht University School of Business and Economics

Meet UM Alumn, Guillaume Hansart. After graduating from the SBE and doing an internship at the UN, he started his own Pisco (alchohol beverage) business in Mexico.

Made in Maastricht: Guillaume Hansart - About UM - Maastricht University
      2 weken 3 dagen geleden

South meets Zuid 🇰🇷️
      SBE and Brightlands played host this week to a 20-strong delegation of academics and students from 서강대학교 Sogang University in Seoul. The group visited Brightlands Chemelot Campus, the Brightlands Smart Services Campus, Brightlands Campus Greenport Venlo and SBE itself, and heard from scholars including Frank Rozemeijer, Frank Harmsen and Gaby Odekerken-Schröder on sustainable supply chain management, knowledge management and ICT projects and customer-centric service innovation.

2 weken 5 dagen geleden
    • Foto door Maastricht University School of Business and Economics

A one day Hackaton, 105 Strategic Marketing master students, 21 teams.... and lots of coffee!
      UMIO - Maastricht University Service Science Factory held a one day Hackaton at SBE: a collective event addressing an innovation problem for Maastricht iconic coffee roaster Blanche Dael Coffeelovers ☕

Coffeelovers use a pressure cooker
      2 weken 6 dagen geleden