Accounting and Control

Ben je kritisch, internationaal georiënteerd en werk je goed in een team? Wil je doordringen tot de kern van het bedrijfsleven en werken in het kloppend hart van de organisatie? En zie je jezelf al werken als accountant of financieel adviseur? Dan is de master Accountancy & Control de master voor jou. Accountancy vormt de ruggengraat van elk bedrijf; zonder kunnen winst, personeel en producten eenvoudigweg niet bestaan. Financiële gegevens moeten worden verzameld, geïnterpreteerd en gecontroleerd om zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Als je kiest voor Accountancy and Controlling kun je terecht in uiteenlopende functies in de financiële wereld, zoals financieel adviseur, accountant, controller en vele andere.

• Foto door Maastricht University School of Business and Economics

Great teamwork! Anna, Tom and Professor Eichholtz explaining the differences between International Business & Economics and Business Economics. #UMBOD18

1 uur 27 min geleden
    • Foto door Maastricht University School of Business and Economics

A strong LinkedIn presence is important as you transition from student to graduate. Your LinkedIn profile combines your CV with networking opportunities to help you get your career underway.

Enhance your LinkedIn profile to it's full potential....or be left behind!
      See you on Monday!

1 dag 3 uur geleden
    • Foto door Maastricht University School of Business and Economics

Our team of experts is live, feel free to ask your questions regarding our Bachelor's programmes, admission requirements and student life in Maastricht!

1 dag 19 uur geleden