Accounting and Control

Ben je kritisch, internationaal georiënteerd en werk je goed in een team? Wil je doordringen tot de kern van het bedrijfsleven en werken in het kloppend hart van de organisatie? En zie je jezelf al werken als accountant of financieel adviseur? Dan is de master Accountancy & Control de master voor jou. Accountancy vormt de ruggengraat van elk bedrijf; zonder kunnen winst, personeel en producten eenvoudigweg niet bestaan. Financiële gegevens moeten worden verzameld, geïnterpreteerd en gecontroleerd om zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Als je kiest voor Accountancy and Controlling kun je terecht in uiteenlopende functies in de financiële wereld, zoals financieel adviseur, accountant, controller en vele andere.

Pre Master SBE

Start van het academische jaar (2020/2021)

We begrijpen dat het in deze onzekere tijden moeilijk is om te beoordelen hoe het nieuwe academisch jaar eruit zal zien. Deze onzekerheden roepen logischerwijs veel vragen op: Hoe zit het met de veiligheid in Maastricht en op de universiteit? Hoe zal het onderwijs er bij SBE uitzien? Wat kan ik verwachten van het studentenleven? Op veel van deze vragen kunnen we geen sluitend antwoord geven, maar we kunnen wel proberen je zo goed mogelijk te helpen. Bezoek deze pagina om meer te weten te komen over het onderwijs model voor de eerste twee periodes, de veiligheid in Maastricht of de introductiedagen. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op de campus!

Master Open Dag Maart 2019

Geef je carrière een kickstart op onze Master Open Dag

Ervaar de Universiteit Maastricht: leer meer over de meest internationale universiteit van Europa, kom alles te weten over de opleiding van jouw keuze en ontdek onze mooie stad.

Meld je aan voor de volgende Master Open Dag

Pre-master International Business

Heb je interesse in dit masterprogramma, maar voldoe je niet aan de aanmeldeisen? Bekijk dan eens de pre-master International Business.

Geen aankomende evenementen

UM zesde beste jonge universiteit ter wereld

Times Higher Education 'Young Universities' 2020