Master

Indirecte Belastingen

Ben jij geïnteresseerd in belastingen en vooral in de belastingen die je betaalt, zonder dat je er eigenlijk bij stilstaat? Denk aan accijnsbelasting over je biologisch biertje, motorrijtuigenbelasting over je eerste autootje of scooter of de invoerrechten over de sneakers die je in de VS hebt besteld. Tijdens de master Indirecte Belastingen krijg je naast algemene fiscale vakken ook vakken die te maken hebben met douanerecht, accijnzen en de fiscale aspecten van internationale handel. Deze specialisatie wordt aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Tilburg en de Vrije Universiteit Amsterdam, waar je ook een blok zult volgen.

 

'On campus' als je dat lukt, online als niet

Ondanks de huidige COVID-19 pandemie en alle uitdagingen die daarmee samenhangen, blijven we doorgaan met het Probleemgestuurd Onderwijs. Of je nu wel of niet naar Maastricht kunt komen, wij proberen je toch het kleinschalig, interactief onderwijs te bieden waar de UM zo bekend om staat. In kleine groepen samenwerken aan relevante vraagstukken in een internationaal georiënteerde omgeving blijft de basis van ons onderwijs.

Lees meer over de ‘on campus’ als je dat lukt, online als niet' aanpak van onze faculteit op de pagina 'Beleef Maastricht!'. 

Extra contact mogelijkheden aankomende studenten

Ben je benieuwd hoe het is om rechten te studeren? Vanwege de Corona crisis zijn persoonlijke voorlichtingsactiviteiten voorlopig helaas niet mogelijk, maar we helpen je graag op andere manieren. Daarvoor hebben we een heel aantal mogelijkheden waardoor je toch een goed idee krijgt van hoe het is om rechten te studeren in Maastricht. We kunnen je vragen ook beantwoorden via chat of Skype.

Master Fiscaal Recht, Universiteit Maastricht Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Master Open Dag Maart 2019

Geef je carrière een kickstart op onze Master Open Dag

Ervaar de Universiteit Maastricht: leer meer over de meest internationale universiteit van Europa, kom alles te weten over de opleiding van jouw keuze en ontdek onze mooie stad.

 Meld je aan voor de volgende Master Open Dag

Agenda