Master

Directe Belastingen

Vind jij een belastingformulier boeiende materie? Ben je goed met cijfers, maar ook met mensen? Dan is de specialisatie Directe Belastingen van de master Fiscaal Recht misschien iets voor jou. Deze studie bereidt je voor op de algemene Nederlandse belastingpraktijk. Je leert alles over winstbelangen, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en het internationaal belastingrecht, maar ook over pensioenen. Je kunt een stage volgen bij het bedrijfsleven, de advocatuur, overheid of rechterlijke macht. Als afgestudeerde kun je doorgaans direct aan de slag, zowel bij de overheid als het bedrijfsleven. Inclusief bovengemiddeld startsalaris.

Lees meer over:
De inhoud van de opleiding
De vakken
De toelatingseisen

De UM Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Meer weten over onze programma's? Download de brochure voor meer informatie over de opleidingen, loopbaanperspectieven en toelatingseisen van onze opleidingen. 

Stel je vraag aan een student

law_ma_ambassadeur_konstantina_fr.jpg

Maak kennis met Konstantina: onze student ambassadeur voor Fiscaal Recht.

Op Instagram deelt zij haar ervaringen met haar opleiding en leven in Maastricht. Volg haar voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over de master Fiscaal Recht of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Konstantina dan een DM op Instagram, zij helpt je graag met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur haar heeft geholpen.

 Volg Konstantina op Instagram en stel haar je vragen

Over de opleiding

Waarom is het belastingrecht altijd actueel? En hoe belangrijk zijn de vaardigheden die je in deze opleiding ook leert?

Bekijk de video en kom erachter waarom deze master zo interessant is.

Master Fiscaal Recht, Universiteit Maastricht Faculteit der Rechtsgeleerdheid

UM zesde beste jonge universiteit ter wereld

Times Higher Education 'Young Universities' 2020

Calendar