Master

Tax and Technology

Ben jij geïnteresseerd in belastingen en hoe de digitalisering van onze samenleving het fiscale speelveld verandert? Ben je goed in juridische analyse, maar vind je technologie ook spannend? Dan is de master Tax and Technologie misschien iets voor jou. Tijdens de master Tax and Technology krijg je naast algemene fiscale vakken ook vakken die te maken hebben met datawetenschap en digitale technologie. Deze specialisatie wordt aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Tilburg en de Vrije Universiteit Amsterdam, waar je ook een blok zult volgen. Na afronding van deze master ben je een specialist die een brugfunctie kan vervullen tussen fiscalisten, data analisten en technologen, in het bedrijfsleven of bij de overheid. Inclusief bovengemiddeld startsalaris.

Master Fiscaal Recht, Universiteit Maastricht Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Vraag het onze studentambassadeurs

Ben je benieuwd hoe het is om rechten te studeren? Chat met onze studentambassadeurs, zij vertellen je graag meer over hun studie en het studentenleven in Maastricht.

Master Open Dag Maart 2019

Geef je carrière een kickstart op onze Master Open Dag

Ervaar de Universiteit Maastricht: leer meer over de meest internationale universiteit van Europa, kom alles te weten over de opleiding van jouw keuze en ontdek onze mooie stad.

 Meld je aan voor de volgende Master Open Dag

Agenda