Master

Tax and Technology

Ben jij geïnteresseerd in belastingen en hoe de digitalisering van onze samenleving het fiscale speelveld verandert? Ben je goed in juridische analyse, maar vind je technologie ook spannend? Dan is de master Tax and Technologie misschien iets voor jou. Tijdens de master Tax and Technology krijg je naast algemene fiscale vakken ook vakken die te maken hebben met datawetenschap en digitale technologie. Deze specialisatie wordt aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Tilburg en de Vrije Universiteit Amsterdam, waar je ook een blok zult volgen. Na afronding van deze master ben je een specialist die een brugfunctie kan vervullen tussen fiscalisten, data analisten en technologen, in het bedrijfsleven of bij de overheid. Inclusief bovengemiddeld startsalaris.

Lees meer over:
De inhoud van de opleiding
De vakken
De toelatingseisen

De UM Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Meer weten over onze programma's? Download de brochure voor meer informatie over de opleidingen, loopbaanperspectieven en toelatingseisen van onze opleidingen. 

law_ma_ambassadeur_konstantina_fr.jpg

Maak kennis met Konstantina: onze student ambassadeur voor Fiscaal Recht.

Op Instagram deelt zij haar ervaringen met haar opleiding en leven in Maastricht. Volg haar voor een inkijkje in misschien wel jouw toekomst!

Heb je vragen over de master Fiscaal Recht of over het (studenten)leven in Maastricht? Stuur Konstantina dan een DM op Instagram, zij helpt je graag met je studiekeuze, net zoals de vorige ambassadeur haar heeft geholpen.

 Volg Konstantina op Instagram en stel haar je vragen

Over de opleiding

Waarom is het belastingrecht altijd actueel? En hoe belangrijk zijn de vaardigheden die je in deze opleiding ook leert?

Bekijk de video en kom erachter waarom deze master zo interessant is.

Master Fiscaal Recht, Universiteit Maastricht Faculteit der Rechtsgeleerdheid

UM zesde beste jonge universiteit ter wereld

Times Higher Education 'Young Universities' 2020

Agenda