Master

Mental Health

Wil jij later in de geestelijke gezondheidszorg werken? En wil jij je daarbij vooral richten op het effectief behandelen van psychische stoornissen? Of wil je verder in het onderzoek naar psychische problemen? Dan is de master Mental Health geschikt voor jou. In deze master doe je praktische vaardigheden op, omdat de theorie is gekoppeld aan praktische trainingen. Je kunt een klinische stage en een onderzoeksstage lopen in de praktijk van de geestelijke gezondheidszorg. Zo ontwikkel je de vereiste vaardigheden op het gebied van diagnostiek, interventies en onderzoek. Daarbij kun je kiezen uit 2 specialisaties: psychopathologie bij volwassenen of psychopathologie bij kinderen en jeugdigen. Na deze master stromen studenten vaak door naar een postdoctorale opleiding GZ psycholoog of psychotherapeut. Ook zijn er veel masterstudenten die een promotieplaats bemachtigen. 

 

Bestel ons informatiepakket en ontvang:

  • een brochure
  • maandelijkse updates en nieuws
  • een video van studentambassadeur Sascha

Vraag een student

Dit is Sander: studentambassadeur voor de Master in Mental Health.

Op zijn Instagram account deelt hij zijn studieervaringen, momenten uit zijn leven, en veel meer. Volg hem om een sneak-peak te krijgen van jouw mogelijke toekomst!

Heb je vragen over het programme en/of over het (studenten)leven in Maastricht, twijfel niet en neem contact op met Sander via Instagram. Hij helpt je graag met jouw studiekeuze, zoals voorgaande ambassadeurs voor hem hebben gedaan. 

  Volg Sander op Instagram

  Vraag een infopack aan