Cursus

Leergang Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA)

Na een succesvolle derde leergang bieden de universiteiten Tilburg en Maastricht in het voorjaar 2018 (vanaf 11 januari 2018-19 april 2018)  in 10 cursusdagen de Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA) aan.

Kosten

De kosten van TMA bedragen € 5.450,- (incl. lunch, cursusmateriaal, afsluitend diner). Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Tot 15 november 2017 ontvangt u bij inschrijving een vroegboekkorting van € 350.

Docenten

De docenten zijn geselecteerd op academische kwaliteit en kennis van de praktijk en zijn veelal in de rechtspraktijk werkzaam. Alle kernonderwerpen van het arbeidsrecht komen aan de orde.

Zie voor meer informatie over de docenten de digitale brochure.

Doel

Het doel van de leergang is om de arbeidsgerechtelijke kennis van de HR professionals grondig te actualiseren en verdiepen, om vervolgens nog effectiever als arbeidsrechtspecialist binnen een HR afdeling te kunnen functioneren en zodoende een betere gesprekspartner te kunnen zijn voor directie, personeelsleden en externe adviseurs (o.a. advocaten en bedrijfsartsen).

Doelgroep

- Advocaten die reeds meer dan 5 jaar werkzaam zijn op het gebied van het arbeidsrecht.
- Bedrijfsjuristen, hrm-juristen mits zij aantoonbaar meer dan 5 jaren op het gebied van het arbeidsrecht werkzaam zijn. In geval van twijfel vindt een voorgesprek met de kandidaat plaats en beslist het curatorium over toelating.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie (o.a. het volledige programma) op de website of lees deze brochure.

Permanente opleiding

60_po_nova

60 PO-NOvA studiepunten

TMA is tevens erkend door de VAAN