Cursus

International Finance & Control Campus

De wereld om ons heen verandert en technologische ontwikkelingen gaan heel snel. Soms overzien we de gevolgen van deze ontwikkelingen ook niet direct. Dit vergt van onszelf en onze organisaties dat we flexibel en wendbaar moeten zijn om met de veranderingen mee te gaan. Bent u in staat om snel op de nieuwe ontwikkelingen in te springen en welke gevolgen heeft dit voor u persoonlijk en voor u als financial. Deze internationale campus is een fantastische kans om op efficiënte wijze te voldoen aan uw PE verplichting.

Wat kunt u verwachten

In deze editie gaan innovatie en verandering hand in hand en u krijgt meer inzicht in uw eigen rol en gedrag in verander– en innovatieprocessen. Topdocenten reiken de theoretische basis  aan en samen met uw medestudenten die net als u veel financiële ervaring hebben, deelt u ervaringen en discussieert u over relevante cases die nog meer verdieping bieden.

 

Programma

Maandag 22 mei 2017

Welkomstlunch, start 12.00 uur

Ethiek

Dinsdag 23 mei 2017

Innovation as a growth driver

Company visit

Woensdag 24 mei 2017

Entrepreneur/Intrapreneur strategies

Crisis- and Conflictmanagement

Donderdag 25 mei 2017 Innovatie en verandermanagement
Vrijdag 26 mei 2017

Singularity

Afsluiting programma 17.00 uur

 

Faculty

Het docententeam bestaat uit een mix van Maastricht University en EADA Business School, waaronder o.a. Prof. dr. Harold Hassink, Dr. Arend Ardon en Stephan van den Broek.

 

Resultaat

Na afloop van deze cursus profiteert u direct van de toegevoegde waarde van nieuwe inzichten. U bent in staat vanuit een breder perspectief uw financiële beslissingen te onderbouwen en bent een betere gesprekspartner voor uw stakeholders.

 

Doelgroep

De International Finance & Control Campus richt zich op financiële professionals op universitair niveau met een behoorlijke werkervaring.  De cursus is met name interessant voor (register)accountants en (register)controllers die moeten voldoen aan hun PE-verplichting. 

 

Investering

5-daagse cursus (40 tot 60 PE-uren)

Bij deelname 1 persoon: € 4995 / €3995 alumni prijs
Bij deelname 2 personen*: € 3995 / €2995 alumni prijs

*samen aangemeld

Ben je alumnus van Maastricht University en/of de International Finance & Control Campus dan ontvang je €1000 korting op de inschrijfkosten. De studiematerialen, catering tijdens de sessies en eerder genoemde maaltijden zijn inbegrepen in de cursusprijs. Op de cursusprijs is geen BTW van toepassing. Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.

Meer informatie

  info[at]postgraduate-maastrichtuniversity[dot]nl
 +31-43-3884939