Cursus

International Finance & Control Campus

De wereld om ons heen verandert en technologische ontwikkelingen gaan heel snel. Soms overzien we de gevolgen van deze ontwikkelingen ook niet direct. Dit vergt van onszelf en onze organisaties dat we flexibel en wendbaar moeten zijn om met de veranderingen mee te gaan. Bent u in staat om snel op de nieuwe ontwikkelingen in te springen en welke gevolgen heeft dit voor u persoonlijk en voor u als financial. Deze internationale campus is een fantastische kans om op efficiënte wijze te voldoen aan uw PE verplichting.

Wat kunt u verwachten

In deze editie gaan innovatie en verandering hand in hand en u krijgt meer inzicht in uw eigen rol en gedrag in verander– en innovatieprocessen. Topdocenten reiken de theoretische basis  aan en samen met uw medestudenten die net als u veel financiële ervaring hebben, deelt u ervaringen en discussieert u over relevante cases die nog meer verdieping bieden.

 

Programma

Data 2018 Thema Spreker
7 mei 

Welkomstlunch 13.00 uur

Business Ethics for Financials (verplichte cursus VRC/RC's

Gastspreker / Company Visit

Prof. Dr. Harold Hassink

8 mei

Personal Branding for Financials

Prof. Dr. Annemie Peeters
9 mei

Crisis- and Conflictmanagement

Coaching for Finance Leaders

Prof. Dr. Marianne Slotboom

Prof. Dr. Marianne Slotboom

10 mei Change management & Corporate Culture Dr. Arend Ardon
11 mei

Singularity in (Finance) Management

Afsluiting 17.00 uur

Drs. Stephan van den Broek

 

Faculty

Het docententeam bestaat uit een mix van Maastricht University en EADA Business School, waaronder o.a. Prof. dr. Harold Hassink, Dr. Arend Ardon en Stephan van den Broek.

 

Resultaat

Na afloop van deze cursus profiteert u direct van de toegevoegde waarde van nieuwe inzichten. U bent in staat vanuit een breder perspectief uw financiële beslissingen te onderbouwen en bent een betere gesprekspartner voor uw stakeholders.

 

Doelgroep

De International Finance & Control Campus richt zich op financiële professionals op universitair niveau met een behoorlijke werkervaring.  De cursus is met name interessant voor (register)accountants en (register)controllers die moeten voldoen aan hun PE-verplichting. 

 

Investering

5-daagse cursus (40 PE-uren)

Bij deelname 1 persoon: € 4995
Bij deelname 2 personen*: € 3995

*samen aangemeld

De studiematerialen, catering tijdens de sessies en eerder genoemde maaltijden zijn inbegrepen in de cursusprijs. Op de cursusprijs is geen BTW van toepassing. Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.

Meer informatie

  info[at]postgraduate-maastrichtuniversity[dot]nl
 +31-43-3884939