Cursus

Engels: Individuele Coaching Engels

Wil jij jouw spreekvaardigheid of uitspraak verbeteren en doe je dat liever niet in een groep? Heb je problemen met de spelling of vind je dat jouw teksten niet professioneel genoeg zijn? Wil jij je goed voorbereiden op een examen?

Onder begeleiding van een docent kun je individueel of in kleine groepen van maximaal vier personen werken hieraan werken. Tijdens de coaching kun je in overleg met je docent het leerproces continu bijsturen. Er wordt een actieve leerhouding van je verwacht.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Coaching is bedoeld voor anderstaligen en moedertaalsprekers. Als je interesse hebt in coaching, wordt je altijd eerst uitgenodigd voor een intake. Tijdens deze intake bepalen we je huidige niveau en kijken we naar je specifieke problemen. Kom je voor coaching schrijfvaardigheid? Neem dan een representatief schrijfproduct mee naar de intake.

Kosten

Je kunt kiezen uit drie pakketten:

 

Basispakket

Plus-pakket

Top-pakket

Aantal uren

4 uur

6 uur

8 uur

Prijs voor UM-studenten/medewerkers/ UM Alumni*

€ 290

€ 435

€ 580

Prijs voor externen*

€ 360

€ 540

€ 720

Wat zit er in de pakketten?

  • een analyse van jouw leerbehoeften;
  • een voorstel voor de inhoud van de coaching;
  • 4, 6 of 8 uur coaching (of een veelvoud daarvan) - in overleg met de docent spreek je de sessies af. Je kunt kiezen voor vier keer een uur, acht keer een half uur of zelfs voor langere sessies van anderhalf of twee uur. Wanneer je het prettiger vindt om e-coaching te volgen, kun je met je docent afspreken om de coaching via Skype te laten verlopen.
  • feedback op de door jou voorbereide opdrachten;
  • verwijzingen naar handige materialen, zoals boeken en websites;
  • een eindevaluatie.

Cursusmateriaal

Er is geen verplicht cursusmateriaal. De docent kan je wel tijdens de cursus bepaalde materialen aanraden.

Hoe krijg ik mijn feedback?

Samen met de docent bepaal je hoe je feedback ontvangt: face-to-face, per Skype, per mail of een combinatie van die drie mogelijkheden. De cursus dient wel binnen een half jaar na de start te zijn afgerond.

Aanmelden

Je kunt op bijna elk moment in het jaar beginnen. Voordat je je kunt inschrijven, wordt eerst een intakegesprek ingepland met je docent/coach. Maak hiervoor een afspraak met ons intake-team via your-language-course[at]maastrichtuniversity[dot]nl