Bachelor

Rechtsgeleerdheid

Rechten studeren aan de meest internationale universiteit van Nederland
 

Is werken met wet- en regelgeving echt jouw ding? Vraag je je af of gevangenisstraffen eigenlijk wel werken? Ben je benieuwd naar hoe bepaald wordt hoeveel schadevergoeding iemand kan krijgen na een ongeluk? Houd je van debatteren? Dan is de bachelor Rechtsgeleerdheid iets voor jou.

Met onze opleiding rechten gaat de wereld van recht voor je open. Je leert op een kleinschalige en interactieve manier hoe je je het recht efficiënt eigen maakt en toepast op praktische vraagstukken die vanaf de eerste dag in je opleiding verwerkt zitten. Dit doe je niet alleen voor Nederlands recht, ook Europees en internationaal recht komen aan bod. Rechten studeren was nog nooit zo afwisselend! Na je master word je advocaat, officier van justitie of rechter, en kun je als jurist aan de slag bij bedrijven, verzekeraars, banken en meer.

Bachelor Open Dag

Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode? Kom op zaterdag 9 februari 2019 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht.

Video: Studeren aan de rechtenfaculteit

Bachelor Rechtsgeleerdheid

Waarom kiezen voor rechten studeren in Maastricht? En hoe is het om daadwerkelijk aan onze faculteit te studeren? Bevalt de sfeer, het Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) en hoe zit het met de studiebelasting? Heb je de mogelijkheid om op exchange te gaan? Studenten Rechtsgeleerdheid vertellen!

Video: Virtuele Open Dag

Benieuwd naar onze andere opleidingen, of wil je:

  • Een virtuele tour door onze gebouwen
  • Tips over het studentenleven in Maastricht
  • Verhalen van studenten

Ga dan naar de website van onze Virtual Open Day >>>

  • Ik ga rechter op Curaçao worden, al is de weg nog lang
    Veronique Sillé (20, Curaçao), Rechtsgeleerdheid

Agenda