Welkom bij de UM Wellbeing Week!

Van 1 tot 5 november organiseert The Wellbeing Movement workshops, lezingen en andere activiteiten rondom jouw welzijn.

De events staan open voor alle studenten én stafleden. Er is een uitgebreid programma samengesteld. Dit jaar gaan we voor een combinatie van online en on-campus events: een aantal sessies zijn te volgen vanuit je eigen huis, andere events volg je op locatie!

Een kleine greep uit wat er allemaal wordt georganiseerd: een online energizer, een workshop klimmen, een mini health check, een lunchrun, digital detox, ‘uitstelgedrag verminderen met hulp van mindfulness’, squashen, een silent disco, inspirerende lezingen, een filmavond en nog veel meer.

Bekijk hier het complete programma en meld je aan!

Lees ook

  • Bij onderzoeksinstituut CARIM werkt een groep onderzoekers – onder leiding van Joost Lumens - aan ‘het digitale tweelinghart’: een computermodel waarmee het menselijk hart wordt nagebootst. Dit onderzoek geeft aanleiding tot heel wat optimisme. Door de mogelijkheden die het digitale tweelinghart in...

  • Marieke Dewitte is één van de wetenschappers die op dinsdag 10 oktober optreedt in het Maastrichtse theater aan het Vrijthof tijdens de theatertour van de Universiteit van Nederland.

  • Vaatchirurg Lee Bouwman stort zich als onderzoeker op de implementatie van nieuwe technieken in de zorg. Als bijzonder hoogleraar Clinical Engineering bij de Faculty of Science and Engineering (FSE) en vanuit het Zuyderland Medisch Centrum, zoekt hij samenwerking tussen engineers en artsen om zo de...