Pre-Academic Experience

Kritisch denken, argumenteren, beredeneren. Drie voorbeelden van academische vaardigheden die je nu in de klas ook al af en gebruikt, maar die je straks, als je gaat studeren, dagelijks gebruikt tijdens een onderwijsgroep en practicum.

Als je je academische vaardigheden nu al wat meer wilt trainen, zodat je straks als je aan je bacheloropleiding begint, beter beslagen ten ijs komt, dan zou je deel kunnen nemen aan de Pre-Academic Experience.

Ontdek verken verdiep check

Voor wie: leerlingen uit 4 en 5 vwo.
Wanneer:
op verschillende data in de periode van januari t/m maart 2018. Deze data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.
Kosten: deelname is gratis

Aanmelden voor de Pre-Academic Experience is nog niet mogelijk. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu een mailtje met je contactgegevens en met vermelding van 'Pre-Academic Experience' naar info-scholen[at]maastrichtuniversity[dot]nl en we houden je op de hoogte!

Meer informatie?

Voor aankomende studenten