Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag loop je een dag mee met een van onze studenten. Een bijzondere kennismaking met de universiteit en het studentenleven! Deze activiteit kies je als je na een Open Dag denkt te weten wat je wilt gaan studeren maar toch nog wat extra informatie wilt hebben. Je gaat mee naar colleges, practica, een onderwijsgroep én de mensa. Je ervaart letterlijk hoe het is om die studie te doen.

Voor wie?

Een meeloopdag is bedoeld voor leerlingen in 5 en 6 vwo. Ook biedt een aantal masteropleidingen meeloopdagen aan, deze zijn bedoeld voor bachelorstudenten.

Hoe doe je mee aan een meeloopdag?

Via de voorlichtingsagenda kun je je inschrijven voor een van de beschikbare data. Je kunt ook contact opnemen met de opleiding waarin je geïnteresseerd bent.

Waar en wanneer?

De meeloopdagen vinden plaats bij de Universiteit Maastricht. Bekijk onze voorlichtingsagenda om te zien op welke data. Je kunt ook contact opnemen met de opleiding waarin je geïnteresseerd bent.