Student-for-a-day

Tijdens Student-for-a day loop je een dag mee met een van onze studenten. Een bijzondere kennismaking met de universiteit en het studentenleven! Deze activiteit kies je als je na een Bachelor of Master Open Dag denkt te weten wat je wilt gaan studeren maar toch nog wat extra informatie wilt hebben.

Voor wie?

Een meeloopdag is bedoeld voor leerlingen in 5 en 6 vwo. Ook biedt een aantal masteropleidingen meeloopdagen, deze zijn bedoeld voor bachelorstudenten.

Hoe werkt het?

Je gaat mee naar colleges, practica, een onderwijsgroepbijeenkomst én de mensa. Je ervaart letterlijk hoe het is om die studie te doen. De volgende opleidingen bieden meeloopdagen:

Arts and Culture
 European Studies
 Data Science and Knowledge Engineering
 Econometrics and Operations Research
 Maastricht Science Programme

Hoe doe je mee aan een Student-for-a-day?

Via de voorlichtingsagenda kun je je inschrijven voor een van de beschikbare data.

Waar en wanneer?

De meeloopdagen vinden plaats bij de Universiteit Maastricht. Bekijk onze voorlichtingsagenda om te zien op welke data.

Meer informatie?

Voor aankomende studenten