Master Open Dag

Zoek je een internationale masteropleiding om je carrière een kickstart te geven? Kom dan naar de Universiteit Maastricht en bezoek de Master Open Dag op zaterdag 7 oktober 2017!

De Universiteit Maastricht biedt hoogstaand, kleinschalig onderwijs dat zich richt op jouw individuele ontwikkeling. Vanwege onze hoge rankings, grote diversiteit aan nationaliteiten en ons probleemgestuurd onderwijs neem je met een studie in Maastricht een voorsprong op je carrière. Ontdek het zelf op zaterdag 7 oktober 2017 tijdens onze Master Open Dag.

Master Open Dag 7 oktober 2017

Wat kom je te weten tijdens de Master Open Dag?

Tijdens verschillende presentaties krijg je gedetailleerde informatie over alle masteropleidingen en de extracurriculaire mogelijkheden die de UM biedt om je carrière een boost te geven. Daarnaast zijn er informatiemarkten, waar je de gelegenheid krijgt om met medewerkers en studenten te praten.

Kun je er 7 oktober niet bij zijn?
Noteer dan nu alvast in je agenda dat op 24 maart 2018 de volgende Master Open Dag zal plaatsvinden.

Kick-start je toekomst aan de Universiteit Maastricht

Als je vragen hebt over de Master Open Dag of over het aanmeldproces of studeren in Maastricht, stuur dan een e-mail met je vraag naar mastersopenday[at]maastrichtuniversity[dot]nl

How doing my master’s at Maastricht University kick-started my career