Bachelor Open Dag op 25 november 2017

Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode? Kom op zaterdag 25 november 2017 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht!

Studenten goed voorbereiden op een loopbaan, hier of waar dan ook ter wereld: dat is ons doel. Ons onderwijs, het Probleemgestuurd Onderwijs, daagt uit, stimuleert en behandelt maatschappelijk relevante en internationale thema’s. Meer dan de helft van de bacheloropleidingen wordt in het Engels gegeven en er zijn veel mogelijkheden een periode in het buitenland te studeren. De academische staf én je collega-studenten zijn afkomstig uit wel meer dan 100 verschillende landen.

Bezoek onze Go the extra mile website en ontdek hoe onze alumni alles uit hun studie hebben gehaald.

Wat kom je te weten tijdens de Bachelor Open Dag?

Een korte terugblik op de Bachelor Open Dag van 18 februari 2017
Zaterdag 18 februari mochten we weer duizenden aankomend studenten, ouders en begeleiders verwelkomen. Naast de sessies met informatie over de opleidingen, werden ook de informatiemarkten zeer goed bezocht. De Student Room Escape gaf de aankomend studenten de mogelijkheid het studentenleven op een bijzondere manier te ervaren. Terwijl de Green Screen Photo Booth bij SSC hen de mogelijkheid bood om zichzelf naar een stad 'te verplaatsen' waar ze 'later' voor een stage of uitwisseling naar toe zouden willen gaan. Een andere populaire photo booth bij de Faculty of Arts and Social Sciences had als thema 'tijd machine': met behulp van allerlei attributen kon de aankomende student uitbeelden hoe hij of zij zichzelf in de toekomst ziet!

Social media reporters van de Universiteit Maastricht waren de hele dag in de weer met het vastleggen van de meest interessante en leukste momenten. Bekijk het social media tagboard voor de mooiste momenten van de afgelopen Bachelor Open Dag.

Kun je er op de eerstvolgende Bachelor Open Dag niet bij zijn? Noteer dan alvast zaterdag 24 februari 2018 in je agenda!

Geïnteresseerd in een Masteropleiding?
Bezoek dan de Master Open Dag op zaterdag 7 oktober 2017 of zaterdag 24 maart 2018.

Een impressie van de Bachelor Open Dag op 18 februari