Master Open Dag

Zoek je een internationale masteropleiding om je carrière een kickstart te geven? Kom dan naar de Universiteit Maastricht en bezoek de Master Open Dag op zaterdag 24 maart 2018!

De Universiteit Maastricht biedt hoogstaand, kleinschalig onderwijs dat zich richt op jouw individuele ontwikkeling. Vanwege onze hoge rankings, grote diversiteit aan nationaliteiten en ons probleemgestuurd onderwijs neem je met een studie in Maastricht een voorsprong op je carrière. Ontdek het zelf op zaterdag 24 maart 2018 tijdens onze Master Open Dag.

Wat kom je te weten tijdens de Master Open Dag?
Tijdens verschillende presentaties krijg je gedetailleerde informatie over alle masteropleidingen en de extracurriculaire mogelijkheden die de UM biedt om je carrière een boost te geven. Daarnaast zijn er informatiemarkten, waar je de gelegenheid krijgt om met medewerkers en studenten te praten.

Een impressie van de Master Open Dag van zaterdag 7 oktober 2017

Een foto-impressie van de afgelopen Master Open Dag, die zeer goed werd bezocht, met name de presentaties over arbeidsmarktperspectieven en de PGO workshops bij de Faculty of Psychology and Neuroscience en Faculty of Health, Medicine and Life Sciences.

Speciaal voor aankomende studenten die geïnteresseerd zijn in de masteropleidingen van de School of Business and Economics (SBE), maar deze open dag niet konden bijwonen, werd door SBE een aantal informatiesessies gelivestreamd.

Kick-start je toekomst aan de Universiteit Maastricht

Als je vragen hebt over de Master Open Dag of over het aanmeldproces of studeren in Maastricht, stuur dan een e-mail met je vraag naar mastersopenday[at]maastrichtuniversity[dot]nl

How doing my master’s at Maastricht University kick-started my career